Zoeken

Menu

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Over DO Design

Welkom bij DO Design Outlet

Een verhaal dat in 2005 begon als een droom van een ondernemende wiskundeleraar met passie voor design meubilair. Wat initieel bescheiden begon met de in- en verkoop van mooie Nederlandse design klassiekers (DO Design staat voor Dutch Originals Design) is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met hoogwaardig design meubilair voor iedere liefhebber.

Aanvankelijk specialiseerde DO Design zich in de in- en verkoop van tweedehands designmeubels. In de loop der jaren werd onze passie en liefde voor design meubilair door steeds meer partijen erkend en kon DO Design ook gewaardeerd dealer worden van toonaangevende merken als USM en Artisan.

Ondanks dat Henk (onze gepassioneerde wiskundeleraar en oprichter) ondertussen met welverdiend pensioen is groeit DO Design Outlet door. Zo is DO Design in 2021 verhuisd van de vertrouwde locatie in Noordeloos naar haar nieuwe en ruimere bedrijfspand in Soest om nog meer aanbod te kunnen presenteren aan de steeds bredere klantenbasis van particulieren en zakelijke klanten.

Scherp geprijsde design meubelen

Bij DO Design Outlet vind je voornamelijk tweedehands items, maar wij voegen ook steeds meer nieuwe designmeubels toe aan onze collectie. Wij kopen ook design meubilair in van zowel particulieren als bedrijven – ga daarvoor naar onze speciale inkoop pagina.

Het woord ‘Outlet’ in onze naam staat voor onze ambitie om design meubels ook bereikbaar te houden voor mensen met een iets minder dikke beurs – liefhebbers die lang sparen om die stoel / tafel / bank van hun dromen te kunnen kopen. Wij hebben geen dure showroom, wel een unieke loods met een gastvrije sfeer waar iedereen zich direct thuis voelt. Klanten noemen het wel eens de ‘grot van Ali Baba gevuld met de mooiste designmeubels’ – wij kunnen het zelf niet beter verwoorden.

Waarom kom je niet eens langs in onze showroom? Wie weet vind jij jouw unieke, lang gezochte designstuk bij DO Design Outlet. Laat je verrassen en raak geïnspireerd door onze wereld van prachtig design.

Heb je een vraag?

Actie!

Bij aankoop van een Artisan eetkamerset (eettafel + eetstoelen)  ontvangt u een Invito bijzettafel cadeau! 

Tijdens de zomer periode zijn wij elke maandag gesloten