Zoek

Menu

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Do Design Second Hand dealer van USM Haller

Over USM Haller 

USM Haller, opgericht in 1963, is een Zwitsers merk dat wereldwijd bekend staat om zijn modulaire meubelsysteem. Het bedrijf heeft de designwereld getransformeerd met zijn revolutionaire benadering van meubelontwerp. Het vlaggenschipproduct, het USM Haller modulaire opbergsysteem, is een symbool van innovatie en tijdloze elegantie geworden. 

Bij DO Design geloven we sterk in duurzaamheid en streven we ernaar om hoogwaardige,  meubelstukken beschikbaar te maken voor liefhebbers van design. USM Haller deelt deze toewijding aan duurzaamheid door meubels van uitzonderlijke kwaliteit te produceren. Het gebruik van hoogwaardige materialen en het modulaire ontwerp zorgen ervoor dat USM Haller meubels generaties lang meegaan, waardoor ze een verantwoorde keuze zijn voor zowel het milieu als uw interieur. 

We streven ernaar om uw ervaring met USM Haller meubelen moeiteloos en bevredigend te maken. Ontdek de perfecte balans tussen vorm en functie met onze exclusieve collectie. Verken ons assortiment online of bezoek onze showroom om deze tijdloze meubelstukken in het echt te ervaren. Welkom bij de wereld van DO Design, waar stijl en duurzaamheid samenkomen. 

USM producten

USM Haller, 105/50/35 cm, Pure White met lades – refurbished

1.150,00

USM Haller, 39,5/35/52,50 cm, beige

750,00

USM Haller lowboard wit, refurbished, 200 cm

1.500,00

Heb je een vraag?

Sale

We hebben meerdere artikelen nog verder in prijs verlaagd.
bekijk het aanbod of kom meteen langs in de showroom.