Zoek

Menu

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontdek de tijdloze elegantie van Ligne Roset Togo banken

De Togo-bank is een iconisch meubelstuk dat in 1973 werd ontworpen door de Franse ontwerper Michel Ducaroy voor het meubelbedrijf Ligne Roset. De bank was revolutionair vanwege zijn zachte, gewatteerde kussens en zijn informele, nonchalante uitstraling, die afweek van de stijvere, meer formele banken van die tijd.

Hoewel de Togo-bank al meer dan vijftig jaar bestaat, is hij nog steeds populair en wordt hij wereldwijd verkocht. Het ontwerp is zo tijdloos dat het zelfs is opgenomen in de permanente collecties van verschillende prestigieuze musea, waaronder het Victoria and Albert Museum in Londen en het Museum of Modern Art in New York.

Een van de kenmerken van de Togo-bank is dat hij kan worden bekleed met verschillende soorten stof en leer, waardoor hij zich aanpast aan verschillende interieurs. Ligne Roset biedt een breed scala aan kleuren en materialen aan, maar sommige klanten kiezen ervoor om hun Togo-bank te laten herbekleden.

Ook wij hebben hiervoor gekozen. Wij verkopen originele Togo-banken maar dan herbekleed. De basis, onderkant en binnenkant zijn origineel. De bekleding is dus vernieuwd met echt leer of corduroy.

De labels zijn niet meer aanwezig vanwege het herstofferen maar aan de onderkant kan je zien dat het origineel is.

Het herbekleden van een Togo-bank is geen eenvoudige taak, omdat de bank is gemaakt van verschillende gestoffeerde kussens die nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd. Het herbekleden vereist daarom een ​​vakman die bekend is met het ontwerp en de constructie van de bank.

Kortom, de Togo-bank van Ligne Roset is een tijdloos meubelstuk dat geliefd is bij interieurontwerpers en consumenten van over de hele wereld. Zijn ontwerp is zo iconisch dat het nog steeds relevant is na bijna vijftig jaar en de mogelijkheid om hem te herbekleden biedt een manier om de levensduur van de bank te verlengen en hem aan te passen aan veranderende smaken en stijlen.

Ben je nieuwsgierig naar onze versie van de Ligne Roset Togo bank? Kom een kijkje nemen bij ons in de showroom en test het comfort van deze iconische bank.

Heb je een vraag?

Sale

We hebben meerdere artikelen nog verder in prijs verlaagd.
bekijk het aanbod of kom meteen langs in de showroom.