Zoek

Menu

Zoek
Sluit dit zoekvak.

“Artisan: Waar vakmanschap thuis komt in Meubeldesign”

Het meubelmerk Artisan uit Bosnië staat bekend om vakmanschap en mooi design. Het bedrijf werd opgericht in 2008 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een van de toonaangevende producenten van handgemaakte meubels in Europa.

Artisan’s meubels worden gemaakt door ambachtslieden die vaak al generaties lang meubels maken. Het productieproces begint met het selecteren van hoogwaardige materialen, zoals massief hout, leer en metaal. Vervolgens worden de meubels met de hand gemaakt, waarbij traditionele technieken worden gebruikt, zoals houtsnijden en leerbewerking.
Artisan’s designfilosofie is gebaseerd op eenvoud, functionaliteit en duurzaamheid. Hun meubels hebben vaak een minimalistische uitstraling met strakke lijnen en subtiele details, waardoor ze tijdloos en veelzijdig zijn. Kijk bijvoorbeeld naar de Hanny, Lakri en Latus tafel. Ook zijn de Neva stoelen zeer populair, met een prachtig eenvoudig design zitten ze toch zeer comfortabel.
Speciaal voor ons maakt Artisan de Twist tafel, deze unieke tafel heeft een twist in de zijkanten van het blad.

Het bedrijf werkt samen met bekende ontwerpers en architecten om meubels te ontwerpen die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en comfortabel.

Artisan hecht veel belang aan duurzaamheid en gebruikt alleen milieuvriendelijke en natuurlijke materialen. Het bedrijf is ook gecertificeerd volgens ISO 9001- en ISO 14001-normen, wat betekent dat het voldoet aan internationale normen voor kwaliteitsmanagement en milieubeheer.
Al met al is het vakmanschap en de mooie designs van Artisan het resultaat van een combinatie van traditionele ambachtelijke technieken, hoogwaardige materialen en eigentijdse ontwerpen.

Wij zijn dealer van Artisan en kunnen alle gewenste meubelen leveren. Kom onze showroom bezoeken om deze prachtige meubelstukken te bewonderen en wie weet val jij net als wij voor het merk Artisan.

Heb je een vraag?

Sale

We hebben meerdere artikelen nog verder in prijs verlaagd.
bekijk het aanbod of kom meteen langs in de showroom.